klik sini gak

Friday, 15 March 2013

TEKNIK BERSETUBUH

TIPS DAN CARA UNTUK MENIKMATI KEPUASAN BERSETUBUH DENGAN PASANGAN ANDA


Pelbagai cara dilakukan untuk mendapat kepuasan dalam berjimak. cara dibawah sedikit sebanyak membantu dalam mendapat kenikmatan berjimak..selamat membaca dan mengamal...

1. Pelbagai posisi bersetubuh
    - isteri diatas
    - sambil mengiring
    - sambil duduk
    - sambil berdiri
    - dari belakang isteri
    - atas kerusi
    - meniarap
    - kat dapur..hahahahaha


AMARAN : jangan lakukan posisi suami dibawah isteri diatas. takut nanti kerana jika inzal, mani suami tidak habis keluar dan cecair didalam faraj isteri mudah mengalir membasahi zakar suami dan sedikit sebanyak memasuki zakar suami. ini memudahkan jangkitan kuman-kuman yang ada. Jadi, cara yang terbaik adalah posisi suami di atas isteri dibawah.
 
2. Lokasi terbaik
    - atas katil empuk
    - atas sofa
    - tab mandi
    - dapur
    - kat rumah orang..tak tahan sangatla tu.hahahaha(kalau nak makan pelempang boleh la..hahaha)
    - dan lain2..pastikan lokasi tadi ade elemen2 yang romantik,yang datangkan nafsu berahi yang
      mencanak2.

3. Mencapai kenikmatan jimak
    - mulakan dengan bismillah serta berdoa supaya dijauhkan perkara2 yang mungkar
    - berbuallah dengan pasangan mengenai kehidupan bekeluarga dan seterusnya kepada hubungan intim
    - perlahan-lahan mengusap setiap inci tubuh pasangan
    - ciumlah pasangan anda dengan seikhlas2nya kerana melalui ciuman kita akan tahu tahap keihklasan dan
      kesetiaan pasangan kita
    - jelajahlah setiap inci tubuh pasangan dengan lembut dan ghairah
    - berilah peluang kepada pasangan untuk menjelajah tubuh kita agar dia tahu berharganya pasangannya
    - untuk menjelajah ke tahap yang heavy sikit (pertemuan zakar dan faraj),berilah sepenuh kasih sayang
       dan dengan perlahan tusukkanlah senjata kenikmatan.
    - berilah sepenuh tumpuan terhadap apa yang dilakukan.jangan spoilkan keadaan yang berahi dengan
      perkara2 yang bukan2 seperti tergelak, muke masam, berburak dan lain2
    - lakukan seberapa banyak posisi yang boleh agar pasangan tidak bosan.
    - selalulah merayau2 ke seluruh tubuh pasangan ketika berjimak
    - apabila kenikmatan jimak sampai ke kemuncak (klimaks) lakukanlah dangan sepenuh perhatian dan
      dan berdoa agar mani yang dikeluarkan dapat berkembang dengan baik dan terhindar dari segala
      perkara yang negatif.
    - apabila selesai jangan tergesa2 bangun.tunggulah selama 10 min baru cabut agar mani yang dikeluarkan
      tidak meleleh keluar dari faraj
    - sesudah itu senyum dan ucapkanlah terima kasih kepada pasangan.

4. Melambatkan inzal (mani keluar)
    - tahan nafas ketika memasukkan zakar
    - lakukan jimak dengan perlahan dan tidak tergesa2
    - kawal pernafasan
    - kerjasama dengan pasangan,apabila hendak inzal, berhentilah dahulu dengan lakukan yang ringan2,
      kemudian sambung semula

5. Sentiasa ingati ALLAH
    - jangan lalai dari mengingati ALLAH. inya bertujuan untuk menunjukkan keangunganNYA. biasanya
      anak yang lahir sukar mendapat penyakit sawan.

6. Berdoa ketika klimaks
       ingat, perlu dibaca dalam hati, bukan secara lisan.tidak boleh sebut nama ALLAH semasa berhadas.
       doanya seperti dibawah :-

" maha suci ALLAH yang menjadikan manusia drpd air mani, lalu diadakan pertalian darah(nasab) dan hubungan musaharah(hubungan kekeluargaan berpunca dari perkahwinan seperti mertua,menantu,ipar dan lain2. dan adalah Tuhan-MU Maha Berkuasa"

8 comments:

  1. bukak je terus ada petua setubuh..hahaha...tggu aku khawin la nie...apa2xpun sebagai persediaan..kena tahu jugak..

    ReplyDelete
  2. tips yang sangat bermanfaat
    mampir lah ke blog baru saya http:www.aswaja-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Betul tu bro.Walau apa yg diberikan kepada pasangan, pastikan dia mendapat kepuasan maksimum.
    Saya kongsikan blog ini :
    http://www.catuabalelaki18sx.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Cecair perangsang nafsu isteri yg terkini. Dapat Meningkatkan ghairah nafsu wanita dengan cepat dan selamat. Info lanjut google search http://germanydropmurah.blogspot. com

    ReplyDelete
  5. Dapatkan ilmu perkahwinan anda di http://ilmu-perkahwinan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tips yg sangat berguna tapi stamina pun kena kuat juga. :)

    http://www.vitamin2u.com

    ReplyDelete
  7. Ketatkan vagina isteri supaya hubungan suami isteri lebih menarik
    http://eratkasihsayang.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...